Onze showroom is gesloten van 20 juli t.e.m. 9 augustus en op 12, 15 & 16 augustus. We wensen jullie een fijn verlof!

Badkamermeubelen op maat

De badkamer is de plaats waar jouw dag begint en eindigt. Logisch dus dat die 100% beantwoordt aan jouw verwachtingen. Afmetingen, stijl, opbergruimte… Alles is belangrijk. Een standaard badkamermeubel is dan ook vaak een compromis. Bij De Badbeke zien we het anders.

Elk badkamermeubel maken we op maat, maar we bieden jou 2 opties:

  • Optie 1: Je start vanuit een bestaand design
  • Optie 2: Je start vanuit een ruwe schets of moodboard. 100% op maat dus. 

Hoe slagen wij er in om zo flexibel te zijn en toch betaalbaar? Dat komt omdat we alles in huis produceren. Van boomstam tot meubel. Het grote en tijdrovende werk wordt uitgevoerd door ons ultramodern en flexibel machinepark, en voor de afwerking en finesses kunnen we rekenen op onze vakmensen. De Badbeke is hier uniek in. 

1. Kies jouw favoriete design

Onze ontwerpers tekenden 6 designs die we ter inspiratie hebben uitgevoerd. Je vindt ze op deze website en in onze showroom. Dankzij de voorbeeldopstelling krijg je een concreet idee van hoe een ontwerp eruitziet en wat het kost. Vind je meteen het design van jouw dromen? Dan kan je jouw badkamermeubel online bestellen. Maar wellicht geef je graag jouw persoonlijke toets aan jouw meubel. Daarom staan onze designers steeds voor jou klaar om je te adviseren en te inspireren. 

Of ontdek ze meteen in onze showroom.

2. Badkamermeubel 100% op maat

Vind je niet meteen jouw gading tussen onze Badbeke-designs? Dan kan je vanzelfsprekend ook bij ons terecht. In dat geval starten we het ontwerp vanaf een wit blad. Wij luisteren naar jouw wensen en maken een gedetailleerde visuele voorstelling en offerte. Ook hier is ons credo: alles kan! 

“Bij De Badbeke krijg je de kans om tijdens het productieproces van jouw badkamer een kijkje te nemen in het atelier. Massief eiken vakmanschap, dat moet je zien!”

Je wordt doorverwezen naar de website van De Bosbeke, waar onze badkamers 100% op maat te vinden zijn.

Belgisch vakmanschap

Het merk De Badbeke is nieuw, het verhaal achter het merk is dat niet. De Badbeke maakt deel uit van De Bosbeke dat vooral bekend is vanwege de massief eiken keukens en interieurs. Vanwege de groeiende vraag van de consument om ook badkamers rechtstreeks te kunnen bestellen (aan een scherpere prijs dan via de traditionele kanalen) werd De Badbeke een eigen entiteit. Weliswaar met productie in hetzelfde atelier. Met dezelfde vakmensen. 

Elk meubel dat in het atelier van De Bosbeke wordt vervaardigd, doorstaat strenge kwaliteitscontroles en gaat vol trots richting klant.

Wat voorafgaat is vakmanschap dat sinds twee generaties steeds verder verfijnd werd en waarin vandaag ambachtelijke technieken en de modernste machines elkaar versterken.

Ontdek onze outlet

Wist je dat wij al meer dan 30 jaar badkamermeubelen maken voor de bekendste sanitairzaken in België? Dat verklaart waarom wij over een zeer uitgebreide outlet beschikken waar toonzaalmodellen en eindereeksen te koop zijn. 

Alle outletmodellen zijn ook te bezichtigen in onze showroom 

Bezoek onze showroom

Kom alle badkamercollecties bezichtigen in onze toonzaal. Heb je een badkamerstijl op het oog en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze experten. Zij zullen je met veel plezier verder helpen.

Rozestraat 55
8770 Ingelmunster

Ma – do: 9 – 12u & 13 – 17u
Vr: 9 – 12u & 13 – 16u
Za: 10 – 17u

Privacybeleid

Waarom verzamelen we met Debadbeke.be persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je op de hoogte te houden van de lancering van debadbeke.be
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@debosbeke.be.