Onze showroom is gesloten op 9, 10 & 11 mei. We zien je graag terug vanaf 13 mei!

Belgisch vakmanschap

Gemaakt door mensen

Het merk De Badbeke is nieuw, het verhaal achter het merk is dat niet. De Badbeke maakt deel uit van De Bosbeke dat vooral bekend is vanwege de massief eiken keukens en interieurs. Vanwege de groeiende vraag van de consument om ook badkamers rechtstreeks te kunnen bestellen (aan een scherpere prijs dan via de traditionele kanalen) werd De Badbeke een eigen entiteit. Weliswaar met productie in hetzelfde atelier. Met dezelfde vakmensen. 

De Bosbeke - oprichters

Passie voor hout

Het verhaal van de Bosbeke in Ingelmunster begint bij vier broers met een gedeelde passie voor hout. In 1962 richtten ze een zetelfabriek op waar voorheen café de Bosbeke stond. Zetelfabriek de Bosbeke was geboren en huisvestte het atelier van Etienne, Guido, Maurice en Wilfried Callewaert in de Rozestraat.

Toen al werkten ze het liefst met eikenhout en dat is nog steeds zo. Alleen het eindproduct wijzigde. Zo hebben zetels intussen plaats geruimd voor op maat gemaakte keukens, badkamers, dressings, deuren en tafels.

Team De Bosbeke

Met een sterke aandacht voor duurzaamheid

Vandaag wordt de Bosbeke nog steeds geleid door vier Callewaerts. De huidige generatie bestaat uit twee duo’s/neven: Dirk, Robrecht, Kris en Andy. Ze groeiden op tussen de eiken boomstammen en de schaafbanken. En je gelooft het nooit: maar dat is nog steeds hun favoriete werkplek.

Elk meubel, elke keuken van de Bosbeke wordt vervaardigd uit massieve Europese eik. De Bosbeke hecht veel belang aan kwaliteit en herkomst van haar materialen. Alles wordt dan ook eerst uitvoerig getest op zijn duurzaamheid en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Kris - De Bosbeke

“Weet je wat een eik zo waardevol maakt? Hij groeit zeer traag. Terwijl bijvoorbeeld een populier na enkele jaren al metershoog is, is een jonge eik nog een schamper boompje. Die trage groei is wat hem nadien zo sterk maakt: een eik heeft een stevige kern. Brede wortels. En de jaarringen liggen heel dicht bij elkaar.

Wel, wij bekijken ons bedrijf op dezelfde manier. We dromen dus niet van een snelle groei. Wat we doen, doen we in de eerste plaats goed. Met de goeie mensen.”

Kris Callewaert, de Bosbeke

Bezoek onze showroom

Kom alle badkamercollecties bezichtigen in onze toonzaal. Heb je een badkamerstijl op het oog en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze experten. Zij zullen je met veel plezier verder helpen.

Rozestraat 55
8770 Ingelmunster

Ma – do: 9 – 12u & 13 – 17u
Vr: 9 – 12u & 13 – 16u
Za: 10 – 17u

Privacybeleid

Waarom verzamelen we met Debadbeke.be persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om je op de hoogte te houden van de lancering van debadbeke.be
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@debosbeke.be.